Værtshus spil i Aalborg

Munken

Få underholdning til festen med værtshusspil i Aalborg

Skal stemningen til forfesten, polterabenden, pubcrawlen eller den hyggelige aften i byen peppes op? På Munken får du og vennerne et bredt udvalg af klassiske og sjove spil at vælge imellem.

Brætspil, terninger eller kort?

500, Ludo, Meyer, Kalaha – mulighederne er mange, når I er gæster på det stemningsfulde værtshus Munken. Her kan der spilles alt fra de klassiske kortspil over spil med terninger til brætspil. Dermed er der garanti for at sætte underholdning i gang, som alle kan være med til. Der er mere end 20 forskellige brædtspil, terninger, kortspil, Bob og Beerpong at vælge imellem, og når det kommer til kort og terninger, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan sættes i gang. Munken er et af de ældste værtshuse i den nordjyske hovedstad, og de charmerende rammer er med til at skabe en hyggelig stemning både til hverdag og i weekenderne. I bestemmer selv, hvilke typer af værtshus spil i Aalborg I vil i gang med, og mens I underholdes, kan I nyde kolde øl og drinks.

Stedet, hvor der er plads til alle

Du og vennerne behøver ikke være habile til brætspil, kort eller terninger. Hos Munken gælder det om at have det sjovt i socialt samvær, og der lægges vægt på, at Munken er for alle. Det kan være, at du og vennerne bliver udfordret til nye spil, som kan være med til at give konkurrence og masser af sjov. Eller måske møder I nye mennesker, som er med på at spille forskellige brætspil? Når fødselsdagen eller polterabenden skal planlægges, kan festen afholdes i de stemningsfulde lokaler.