Polterabend i Aalborg

Munken

Planlæg den bedste polterabend i Aalborg

Skal du og vennerne eller veninderne i gang med at planlægge den mest uforglemmelige og sjove polterabend i Aalborg for en kommende brud eller gom? Munken er den ikoniske og autentiske bodega i hjertet af Aalborg, som står klar med rammerne og underholdning til jeres arrangement.

Få ideer til polterabend

Der er mange praktiske opgaver, der skal planlægges forud for en polterabend. Der skal være styr på, hvor festen skal afholdes, og der skal træffes beslutninger om underholdning og indslag. Munken ligger centralt placeret i Aalborg, hvilket gør værtshuset til et oplagt sted at afholde hele eller en del af jeres arrangement. I skal ikke spekulere på at aftale transport fra bodegaen og videre i byen. Munken ligger i gåafstand til kulturelle tilbud, havnen og ikke mindst det øvrige byliv med restauranter og barer i den nordjyske hovedstad. Det særlige ved Munken er, at stedet kan lejes for en dag, eftermiddag eller aften til polterabend i Aalborg. Det kan gøre jeres arrangement nemmere at planlægge i forhold til indslag og aktiviteter, når I ved, at der ikke kommer øvrige gæster på baren i løbet af arrangementet.

Spar tid og energi ved at afholde polterabend i Aalborg på Munken

Der er ingen grund til at bruge unødig tid og kræfter på at planlægge en polterabend i Aalborg. Når I er gæster på Munken, er der en masse underholdning til rådighed. Der er mere end 20 forskellige spil at vælge imellem, og det brede menukort med øl, spiritus og alkoholfrie drikke gør det nemt for alle deltagere at få stillet tørsten. De hyggelige lokaler kommer hurtigt til at danne den perfekte ramme om en sjov og mindeværdigdag med Aalborg polterabend. Der kan bestilles mad på stedet, så I er sikre på, at alle festdeltagere kan holde til en hel dag med aktiviteter, udfordringer og sjov.

 

Booking information

Tlf (Baren): 25701176
Tlf (Kontor): 20801570
Email: 
booking@munken-aalborg.dk

Kontakt os