Værtshus i Aalborg

Munken

Munken: Et værtshus i Aalborg med kultur

Der er mange fordomme, som knytter sig til ordet værtshus, men hos Munken finder du et stykke af Aalborgs værtshuskultur, der følger med tiderne. Vi er et værtshus i Aalborg, der gør sig umage. I de klassiske rammer byder vi på hyggelige oplevelser og gode drikkevarer i det selskab, du ønsker at omgive dig med. Kom og besøg os, eller lej vores lokaler til din næste fest. Hos os er alle velkomne, og vi har fokus på, at klientellet føler sig godt tilpas. Dét er værtshusets klassiske ånd! Få det at drikke, du tørster efter, og en god tur i byen.

Ét af mange gode værtshuse i Aalborg

Leder du efter et værtshus i Aalborg? Så vil du finde mange gode muligheder, men ingen helt som os. Kom og få en øl med vennerne, mens I spiller ét af de 23 forskellige brætspil, vi har tilgængelige i baren helt gratis, og oplev værtshusstemningen, når den er bedst.Der er mange værtshuse i Aalborg, men ikke alle er lige så opmærksomme på atmosfæren. Rengøring og god stemning er vigtigt for os, og derfor kan du også forvente komfortable omgivelser og en tryg aften, uanset om du er vant til værtshusmiljøet eller ej.

Kom forbi – eller lej lokaler på vores værtshus i Aalborg

Ved lån af vores lokaler pålægges et ekstra gebyr, som sørger for rengøring. Sådan kan vi bedst vedligeholde Munken og gøre det til et sted, alle har lyst til at være. I alt kan vores ekstralokale rumme op til 20 personer, som kan få gratis adgang ved aftale.Vi har over 40 års erfaring som værtshus i Aalborg og dyrker den klassiske stil. Vores medarbejdere står klar til at servicere dig med et stort udvalg af forskellige drikkevarer, som fås til meget overskuelige priser. Vi har plads til alle, uanset om du drikker øl, vin eller spiritus.Kom forbi det lokale og hyggelige værtshus i Aalborg.