Special øl i Aalborg

Munken

Nyd special øl i Aalborg på ét af de hyggeligste værtshuse

San Miguel, Paulaner, Pivovar Samson, Høker, Tuborg, Limfjordsporter eller Thy Classic? Mulighederne for at opleve og nyde special øl i Aalborg er mange, når du besøger Munken. Munken er et af de ældste værtshuse i den nordjyske hovedstad, og værtshuset tilbyder både hyggelige rammer og et inspirerende ølkort.

Specialøl til hverdag, fest og fødselsdag

Du og vennerne eller kollegaerne bestemmer selv, hvornår I vil slappe af med nogle gode special øl i Aalborg fra ind- og udland. Munken har åben alle dage i ugen både eftermiddag og aften. Det unikke ved Munken er, at det er muligt at leje et af lokalerne. Det kan være, at du skal afholde fødselsdag, polterabend eller jubilæum og ønsker at holde festen i centrale og afslappede rammer. Her er Munken et oplagt valg på grund af den praktiske beliggenhed i Absalonsgade – og ikke mindst på grund af den autentiske stemning. Du behøver ikke være en habil og erfaren øl-entusiast for at få skønne smagsoplevelser på Munken. Det hjælpsomme personale på stedet kan guide dig til at finde de rette specialøl, som passer til anledningen og dine smagsløg.

Vær med til at støtte miljøet og udsatte børn, når du køber special øl i Aalborg

Hver gang du køber en øl på Munken, er du med til at støtte  udsatte børn og unge. Munken er blandt andet med til at støtte Red Barnet, Unicef, SOS planbørn og Børnetelefonen. Der sættes en ære i at handle med lokale leverandører, der vægter gode arbejdsforhold og bæredygtig produktion af øl. Både på hjemmesiden og på værtshuset finder du et udførligt menukort over alle de special øl i Aalborg, som Munken tilbyder.