Pubcrawl i Aalborg

Munken

Tag på uforglemmelig pubcrawl i Aalborg

Pubcrawl er er den festlige aktivitet, hvor du og vennerne i løbet af en aften eller nat besøger en række barer og værtshuse i en by. Aalborg er hovedstaden i Nordjylland, og her er der rig mulighed for at få oplevet stemningerne i de mange barer, der findes i centrum af byen. Du kan blandt andet svinge forbi Munken på din pubcrawl i Aalborg.

Start pubcrawl i Aalborg på Munken – ét af byens ældste værtshuse

Når I vil have den bedste start på jeres pubcrawl i Aalborg, er Munken det perfekte sted at mødes. Det hyggelige og charmerende værtshus ligger i centrum af byen, så I har kort afstand til blandt andet Jomfru Ane Gade og de øvrige lokale værtshuse. Den store fordel ved at starte på Munken er, at der her også er mulighed for at få mad i maven, så I kan holde ud natten igennem. Det er forskelligt, hvilke øl, spiritus og drinks der er et hit blandt venner. Uanset om I er til en kold øl, en forfriskende sodavand eller en velsmagende drink, kan alle få deres favoritdrink på Munken. Der serveres øl fra blandt andet Thisted Bryghus, Tuborg Bryggeri, Royal Unibrew, Paulaner og Albani Bryggeriet. Mens I nyder jeres mad og drikke, kan I underholde jer med brætspil. Hos Munken kan I vælge mellem 23 forskellige sted, der er med til at starte den gode stemning, før I fortsætter jeres pub crawl i Aalborg.

Lær mere om Dødsruten i Aalborg

I Aalborg findes flere legendariske værtshuse, som er absolut nødvendige at have med på jeres rute til pubcrawl i Aalborg. Dødsruten i Aalborg har fået navnet som følge af effekten ved at besøge de lokale værtshuse. Det særlige ved at besøge de lokale værtshuse er, at øllene som regel er billigere end på barerne i Jomfru Ane Gade. Og stemningen er hyggelig og afslappet, så der er plads til alle.