Pub i Aalborg

Munken

Rummelig og ikonisk pub i Aalborg

Er du og vennerne til autentisk pub-stemning i fysiske rammer, der emmer af historie og afslappet stemning? Munken er en ældre pub i Aalborg, der ligger på Absalonsgade og i praktisk gåafstand til butikker, kultur og offentlig transport.

Brætspil, specialøl og engageret personale

Som det skal være på en pub i Aalborg, er alle mennesker velkomne hos Munken. Den mangfoldige og rummelige tilgang afspejles i gæsterne, der kan findes i alle voksne aldersgrupper. Når I er i Aalborg på pub, kan I spille brætspil, kort eller terningspil, mens I nyder specialøl, alkoholfrie drikke eller spiritus. Der stilles mere end 20 forskellige spil til rådighed, som gæsterne meget gerne må benytte sig af. En pub er det rette sted før en bytur, til en polterabend eller som lokation for en fødselsdag. Vil du have de mest personlige og festlige rammer til dit næste arrangement? Så kan du leje Munken og invitere venner, familie og kollegaer til en uforglemmelig oplevelse på pub i Aalborg.

Pub i Aalborg med et bredt udvalg af specialøl, alkoholfrie drikke og spiritus

Menukortet på Munken bærer præg af at være en pub. Her finder du et stort udvalg af øl (både danske og udenlandske) sodavand, drinks og spiritus. Skal sulten stilles før en bytur, kan du bestille en hjemmelavet hotdog, der er lavet efter en gammel opskrift fra Skagen. Priserne er gode, uanset om du vælger specialøl eller klassisk øl. Vil du inspireres, kan du lade personalet om at udvælge drikkevarer til dig på den ikoniske pub i Aalborg. Munken sætter en ære i at være en aktiv medspiller i lokalområdet. Når du køber mad og drikke på pubben, går en del af pengene til sportsklubber samt velgørende foreninger. Pubben støtter blandt andet AAB, Aalborg Pirates samt Red Barnet og Unicef.