Gamle værtshuse i Aalborg

Munken

Besøg ét af de gamle værtshuse i Aalborg

I Danmark er ”gammel” et vidt begreb. Det ældste værtshus i landet, som stadig servicerer gæster, er fra 1723. Dér kan vi ikke helt følge med, men vi kan stadig byde på nostalgiske rammer på ét af de gamle værtshuse i Aalborg.Munken åbnede dørene første gang i 1977 i lokalerne, der tidligere husede en købmandsbutik, og lige siden har vi betjent kunder fra alle livets veje. Med en hyggelig atmosfære følger vi med tiden, mens den klassiske nostalgi bevares, som både vi og vores kunder holder af.

Charmen ved gamle værtshuse i Aalborg

Gamle værtshuse i Aalborg har karakter. I Nordjylland er der et helt særligt fællesskab, og selvom der er mange fordomme forbundet med værtshuse, sørger vi for en god og let stemning fyldt med latter og hygge!Hvis du leder efter ét af de gamle værtshuse i Aalborg, du kan besøge, så kom forbi os. Med mørkt træ og god øl har vi rammerne for en klassisk værtshustur, og med spil og lokaler, der kan lånes ud efter aftale, kan vi tilpasse os de fleste mennesker.Der er en særlig charme ved gamle værtshuse Aalborg, hvor fiskeri og industri næsten sidder i træet, selvom verdenen er faret videre. Vi tager dig med tilbage i tiden, så du kan sætte farten ned og nyde dit besøg i et roligt tempo.

Kom forbi Munken til mad og drikke

Et værtshus skal være et samlingssted, hvor du kan have det sjovt med vennerne eller falde i snak med fremmede. Vi dyrker en intim atmosfære på Munken – ét af de gamle værtshuse i Aalborg.Når du tager på værtshus, er du ikke på en klub eller en bar. Her er det de sociale relationer, der kommer i centrum, hvis det er det, du ønsker.