Bodega i Aalborg

Munken

Besøg Munken – den populære og ikoniske bodega i Aalborg

En ægte bodega skal leve op til forskellige krav i forhold til både indretning, servering og ikke mindst udvalg af øl, spiritus og drinks. Munken er en af de ældste bodegaer i Aalborg, hvor både unge, voksne og ældre er velkomne.

Central placering, rummelighed og god stemning hele ugen

Munken var oprindeligt en restaurant, der åbnede tilbage i år 1977. Efter en brand blev stedet forvandlet til dén bodega i Aalborg, som de fleste aalborgensere kender og elsker i dag.Bodegaen har fastansat personale, hvis mest fornemme opgave er at skabe god stemning for alle gæster og sikre effektiv service af mad og drikke. Der er plads til alle og enhver på den autentiske bodega, der ligger i gåafstand til butikker og kulturelle oplevelser i hjertet af Aalborg. Der lægges vægt på at give hver gæst en afslappende ogskøn oplevelse. Der tilbydes et bredt udvalg af brætspil, terninger og kort på bodegaen, som du ogvennerne kan hygge jer med en før en bytur, eller når stemningen til polterabend eller pubcrawl skal toppes.

Gode priser på specialøl og spiritus

Uanset om du er til specialøl fra ét af Danmarks ikoniske bryghuse, eller om du vil have en “skarp”, kan tørsten blive slukket på Munken. På hjemmesiden finder du det inspirerede kort overalle drikkevarer (med og uden alkohol) med tilhørende priser. Og på hjemmesiden kan du også læse mere om, hvordan Munken økonomisk støtter op om lokalsporten som bodega i Aalborg.Præcis som det skal være på en bodega i Aalborg, har Munken åbent alle dage i ugen. Der er loyale stamgæster, og der er gæster, som kommer fra nær og fjern. Det er muligt at leje bodegaen til fester, så du og kollegaerne eller vennerne kan skabe en fest, I aldrig glemmer.