Bedste øl i Aalborg

Munken

Hos Munken får du nogle af de bedste øl i Aalborg

Elsker du ligesom mange andre voksne danskere en kold øl? Og vil du have den serveret i de hyggeligste rammer på et værtshus i hjertet af Aalborg? Hos Munken får du et stort udvalg af klassiske øl og specialøl at vælge imellem.

Nyd fadøl i Aalborg i autentiske omgivelser

I år 1977 startede Munken op som restaurant, og i dag er stedet forvandlet til et stemningsfuldt værtshus, hvor der er plads til alle. Uanset om det handler om forfest, pubcrawl, fødselsdag eller en hyggelig aften med venner eller kollegaer, serverer stedet kolde øl i Aalborg. Det brede udvalg af øl tæller blandt andet produkter fra Albani Bryggeriet, Hancock Bryghus, Thisted Bryghus, Tuborg, Carlsberg og Royal Unibrew. Det dedikerede personale kan være behjælpelig med at vælge den rette Aalborg øl til dig, hvis du vil have inspiration til din servering. Munken ligger centralt placeret i hjertet af Aalborg, og det ligger i gåafstand til Jomfru Ane Gade, offentlig transport og Nordkraft.

God stemning, kolde øl og skarpe priser

Hos Munken får du billige øl i Aalborg, og du kan nyde stemningen på værtshuset alle dage i ugen. Stedet har åbent i nattetimerne både fredag og lørdag. Har du brug for et lokale til en fest, kan du leje et hos Munken og invitere familie og venner på en uforglemmelig oplevelse. Der er masser af underholdning hos Munken. Mangler du og vennerne en måde at komme i stemning på, kan I sætte gang i ét af de mange brætspil, der helt gratis kan lånes i baren. Eller tage et spil Bob, eller Beerpong mens I hygger jer med en fadøl på Munken i Aalborg.