Bar i Aalborg

Munken

Besøg Munken – Aalborgs hyggelige bar med plads til alle

Skal du og vennerne slappe af med gode drinks eller kolde øl? Så er Munken et perfekt valg af bar i Aalborg. Hos Munken kan I tilbringe skønne timer i de autentiske rammer, mens I snakker, spiser eller spiller spil.

Baren med plads til både ung og gammel

Hos Munken kommer alle til at føle sig godt tilpas. Stedet er en af de ældste barer i Aalborg, som fortsat er populær hos både unge og ældre. Både indretningen, personalet samt drinkskort afspejler, at mangfoldighed er én af kerneværdierne. Oprindeligt startede Aalborg baren som en restaurant, der åbnede tilbage i år 1977. I dag er stedet forvandlet til et hyggeligt værtshus, der har sin praktiske beliggenhed på hjørnet af Absalonsgade i den nordjyske hovedstad. Det unikke ved den charmerende bar i Aalborg er, at det også er muligt at leje stedet. Det kan være, du skal fejre fødselsdag, eller at der er brug for et centralt sted at holde polterabend eller anden fest. Uanset hvilket arrangement du skal have stablet på benene, kan Munken som bar i Aalborg danne rammen om en uforglemmelig fest.

Stil sulten, mens du nyder din favoritdrik

Det er ikke kun drinks, øl og spiritus, der serveres på den charmerende bar i Aalborg på Absalonsgade. Som gæst kan du også spise på steder, der blandt andet serverer hjemmelavede hotdogs. Munken har åbent alle dage i ugen, og stedet sætter en ære i at være en aktiv støtte i lokalsamfundet i Aalborg. Det populære værtshus støtter blandt andet AAB, Red Barnet, SOS Børnebyerne, Unicef og Aalborg Pirates. Hver gang du køber mad eller drikke på baren, er du med til at støtte op om sporten i Aalborg, og du er med til at gøre en positiv forskel for udsatte børn både herhjemme og i resten af verden.